31/3/12

Αστον Βίλα: Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Στίλιαν Πετρόφ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η σημερινή είδηση για την υγεία του Στίλιαν Πετρόφ...
Ο Βούλγαρος μέσος της Αστον Βίλα πάσχει από οξεία λευχαιμία, ασθένεια που διαπιστώθηκε μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.
Ενας απλός πυρετός που ανέβασε το βράδυ το προηγούμενο Σάββατο ο 32χρονος παίκτης, εκ των κορυφαίων που ανέδειξε ποτέ του ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας, στάθηκε η αφορμή για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Περισσότερα για την εξέλιξη της λευχαιμίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Βίλα περιμένουν και οι ίδιοι να μάθουν νεότερα.
Η ανακοίνωση των «χωριατών» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση του Στίλιαν και κινηθήκαμε γρήγορα για να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του. Αυτή τη στιγμή, ζητούμε ο σεβασμός στην ιδιωτική ζωή του Στίλιαν να τοποθετηθεί πάνω από όλα τα αιτήματα και μοιραζόμαστε τις πληροφορίες όταν τις λαμβάνουμε. Ο Στίλιαν περιθάλπεται από πολλούς και όλοι από τη Βίλα θα δώσουμε κάθε ουγκιά αγάπης και υποστήριξης που έχουμε, προκειμένου να έχουμε θετική κατάληξη».
Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Πετρόφ άρχισε να μην νιώθε καλά όταν διαπίστωσε κάποια προβλήματα με τη φυσική του κατάσταση. Σε συζητήσεις που είχε με το ιατρικό επιτελείο της Βίλα τόνιζε πως δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς του αγώνα, ωστόσο, πέραν κάποιων ημερών ξεκούρασης που του συστάθηκε δεν του δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες.
Ο πυρετός που ανέβασε μετά το ματς με την Αρσεναλ συνεχώς αυξανόταν και προχθές ο έμπειρος άσσος έκανε εξετάσεις αίματος και δύο 24ωρα αργότερα πληροφορήθηκε για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Η θεραπεία του θα ξεκινήσει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου